Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Black Islanders nousee 5. divariin

Nousu vahvistui Vaasan piiristä tulleen puhelun myötä. Uudet haasteet 7 vuoden jälkeen maistuu hyvältä tai ainakin tulee uusia vastuksia.

 

Black Islanders sijoittui kaudella 2014 - 2015 sijalle 2.

 

Nollapeli ja 14 tehtyä

Ponnistus lähti vieraspeliin alivoimalla 6.9.2014. Historian kirjoja kirjoitettiin siis jälleen uusiksi ja Blacki sai uuden hattrick:n tehneen pelaajan kun Mikkon Rintalahti teki 3 maalia. Vastustajan motivaatio oli melkolailla nollassa, joten Blackie lähinnä taisteli että pelimotivaatio säilyisi, koska vastustaja ei juossut tai yrittänytkään pahemmin hyökätä.

16.9.2014

 

Black Islandersin suurinumeroisin voitto ikinä 4-8-2014

 

Black Islanders on aloittanut Yläloppusarjan paremmin kuin koskaan. 2-10 voitto vieraissa Lapua Ponnistus-2 vastaan osoittautui oikeiksi maalikarkeloiksi. Mahdollisuuksia oli lähes 20 maaliin, jos puhutaan avopaikoista, mutta tällä kertaa meni vain 10. Prosenttuaalisesti paljon, mutta kyse olikin vain avopaikoista. Lapua osoittautui muutenkin sarjan mielenkiintoisimmaksi vierasotteluksi kun vierasjoukkueet eivät pääse suihkuun ollenkaan. Kiviristin kentällä pelattaessa kannattaa varautua myös jakoavaimella, jos ei halua ostaa vetta =). Terveisiä Lapualta

 

Yläloppusarjan kotiottelut varmistuneet

 

Yläloppusarja alkaa 20.7 Sisu-Pallo 2 vastaan karperössä.

 

Alkusarja päätökseen nihkeällä esityksellä

 

Black Islandersin loistavasti sujunut alkukausi hiipui 2-0 tappioon Töjbyssä. Otteluun lähdettiin kauden muihin otteluihin verraten pienellä porukalla kun yläloppusarjapaikka oli jo varmistunut. Joukkue parantelee haavojaan ja toivoo että joku järjestää saunaillan.

 

Black Islanders vahvistuu edelleen

 

Hissa Jukka  tulee vahvistamaan joukkuettta edelleen jo nykyisten pelaajien lisäksi. Kokemusta löytyy Jukalla korkeammaltakin sarjatasolta ainakin futsalin osalta ja nyt sitten paluu jalkapallokentillä täksi kaudeksi ainakin. Toivottavasti mielenkiintoa on jatkaa myös tulevaisuudessa.

 

Uusi kasvo joukkueeseen

 

Japi The Jarno K liittyi Black Islanders vahvuuteen maras-joulukuun vaihteessa.  Japista saadaan joukkueeseen paljon pallovarmuutta ja oikeaa asennetta. Tervetuloa joukkueen toimintaan.

 

Suomen Cup:n 1. kierroksen vastus selvillä

Malax IF on Black Islandersin ensimmäisen kierroksen vastus. Taustalla kuhisee ja otteluajankohtaa on ruvettu sovittamaan joukkueen kiireiseen kalenteriin. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

26.12.2013

 

Tuhansien kilometrien pallopussi

Joukkueen paljon odotettu pallo pussi on löytänyt perille. Joukkeen "mr glue" säilytti tätä The pallopussia lähes 2 vuotta takakontissaan ja on joukkueen jäsenistä eniten takaluukussa matkustanut joukkueen jäsen.

Arviolta jopa 20 000 km matkalla olleena on paluu arkeen tosi toimiin alkanut positiivella otteella. Kaikki kunnioitus The pallopussille, joka jaksoi odottaa Black Islandersin logoa rintaansa tämän ajan.

Joukke toivottaa BI pallopussin tervetulleeksi. Nimestä voikin päätellä että ei ole väliä onko pallo miesten tai naisten.

12.12.2013

 

Futsal on nostanut muotoaan treeninä

 

Joukkueen aktiivisuus on hyvää luokkaa jo tässä vaiheessa kautta ja pallotuntuma sitä kautta paranemaan päin. Treeneissä ollut hyvin porukkaa ja tunnelma ollut loistava. Seura vahvisti uuden treenimuodon jatkuvan toisena harjotuksena koko talven kevääseen asti. 

Harjoitusten määrä nousee siis 100 % viime kauteen verrattuna tavoiteet ovat sen mukaiset. 

12.12.2013

Suomen Cup 2014

 

Black Islanders ilmoitti osallistumisensa Suomen Cup:iin. Asian vahvisti joukkueenjohto Palloliitolle 14.11.2013.

21.11.2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2020 Black Islanders - Mustasaari - suntuubi.com