Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Malax IF TOINEN LUOVUTUS KOITUI KOHTALOKSI

Malax suljettiin sarjasta toisen luovutuksen johdosta. Tämä johtaa myös siihen että heitä vastaan pelatut tulokset tullaan nollaamaan eli esim. Black Islandersin 1-9 voitossa muodostuneet maalit tullaan virallisesti sivuuttamaan.

Black Islandersin maalipörssiä tämä ei kuitenkaan tule muuttamaan, joten tuleva maalipörssin voittaja ei menetä tehtyjä maalejaan sisäistä pörssiä tutkittaessa.

Kauden viimeiset kamppailut

Viimeinen ottelu Bläckien osalta tullaan pelaamaan sunnuntaina 15.9.2013 klo. 16.30. Tämä on myös koko sarjan viimeinen koitos. Tästä vain voitto kelpaa ja sen myötä oman lohkonsa 4 sija, jos otetaan huomioon yläloppusarjaan päässeet PUS ja Norrvalla FF / 2. Tällä hetkellä SC Laihia johtaa sarjaa ottelun enemmän pelanneena kun he viimeisessä ottelussaan voittivat FC Bröndöpojkarnan 6-2 kotonaan.

Alaloppusarjan kovimmat paineet ovat Töjby FC:llä, joka voittaessaan siirtyy sarjan kärkeen tavoittamattomiin muilta. Töjbyn viimeinen ottelu on SIK:ä vastaan, jonka Black islanders voitti melko selkein luvuin 7-3. Saa nähdä miten Töjbyn käy.

©2020 Black Islanders - Mustasaari - suntuubi.com