Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

22.8.2013 Torstaina

Töjby keskuskentälle vieraisiin

Töjby fc - Black Islanders 3-2 (2-2)

Avaus: Teppo Hämäläinen #1 MV, Iiro Koskinen #25 OP, Mikko Salmela #86 toppari, Mikkon Jukkanen #22 ja Juha Salimäki #92 VP. Keskikenttä: Janne Isokangas #4 ankkuri, Arto Lehtonen #15 OKK, Lauri Hämäläinen #98 KK, Tapani Hämäläinen #30 KK, VKK Olli Pelkonen #2 ja kärjessä Jouko Hämäläinen #20.

Aika              Maalintekijä                                   Syöttäjä                                      Syy

12 min. 2 Pelkonen Olli 30 Tapani Hämäläinen  
17 min. 20 Jouko Hämäläinen 2   Olli Pelkonen  
53 min. 92 Salimäki Juha Varoitus   B
81 min. 30 Hämäläinen Tapani Varoitus   A
89 min. 30 Hämäläinen Tapani Varoitus   A

Joukkue valmistautuu lähtöön klo. 17 ja joukkueen kunto on erinomainen. Poisjääntejäkin on mutta silti lähtiöitä löytyy sopivasti. Iltaan joukkue valmistautuu juomalla nesteitä ja halut alaloppusarjan voittoon ovat kovat. Tällä hetkellä Black Islanders on pisteen jäljessä Laihian SC, ottelun vähemmän pelanneena. Lisäksi Laihia on saanut yhden luovutusvoiton, jota Black Islanders ei ole onneksi joutunut ottamaan vastaan.

Ottelu alkoi Black Islandersin hyvällä pyörityksellä ja kaikki tuntui toimivan, vaikka maalia ei ihan ensimmäisellä minuutilla saatukaan. Vastustaja heitti pitkää palloa, joiden kanssa oltiin ajoittain hätää kärsimässä.

Ensimmäisen maalin viimeistelee Olli Pelkonen #2 oikeaan yläkylmään, kun Tapani Hämäläinen #30 pääseen puolustuksen läpi vasemmalta ja keskityksen tullessa hyvin takaviistoon Ollin venyttää ja viimeistelee upeasti. Tilanne täten 0-1

Edelleen BI jatkaa hyviä otteita luoden tilanteita, mutta ihan ei paikoista saada sisään.
Myös Arto Lehtonen #49 on luomassa hyviä tilanteita ja taistelee pallon muutaman otteeseen itselleen ja syötötkin osuvat kohdilleen.


Seuraava maali syntyy 17 minuutin tietämillä Ollin syötöstä Jouko Hämäläinen #20 taistelee itsensä keskellä vapaaksi ja laukoo oikeaan yläkulmaan 18 metristä. Tästä alkoivatkin sitten ongelmat ja ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä oltiinkin jo 2-2 tilanteessa. Vastustaja onnistui omissa paikoissaan 100 %:sti.

25 minuutin tietämillä Arto L. #49 tulee vaihtoon ja Miko Rintalahti #15

31 minuutin tietämillä Janne #4 poistuu kentältä ja Jari Siili tulee kentälle alemmaksi keskikentäksi.

35 minuutilla kentälle Hämpyn #30 paikalle tulee vielä Pasi Vahtera #9

Pelirytmi katosi jonnekin teille tietämättömille ja vastustaja pääsi painamaan päälle voimalla ja osittain vaarallisinkin ottein. Tästä ei suoraan voida tietenkään vastustajaa syyttää koska tuomari antoi pelata suhteellisen kovaa ja vaarallisia liukumisia ei otettu pois oikein missään vaiheessa.

2. puoliaika

 Lauri H. #98 siirtyy oikeaksi pakiksi kun Iiro loukkasi jalkansa ensimmäisellä puoliajalla. Toinen puoliaika alkoi sillä mihin ensimmäinen päättyi eli sekavan oloista oli. Tilanteeseen ei tuntunut auttavan sekään että Janne #4 siirtyi ylemmäksi ja Tapani H. siirtyi alemmaksi keskikentäksi. Kaiken kukkuraksi Jouko loukkasi solisluunsa puolessa välissä ja oli loppu ottelun sivussa.

Jos otteet pelillisesti eivät olleet ihan kohdillaan, niin tunteiden kuumentumista sai ainakin seurata mielenkiinnolla. Vastustaja pelasi ajoittain vaarallisesti ja heidän tekemä voittomaali 3-2 tuli väärän tuomion myötä kun BI pelaaja kaadettiin maaliviivalla. Tilanne lähti vastustajan terävästsä laukauksesta, joka kolahti ylärimaan ja siitä kimposi korkeuksiin ja tippui maaliviivan tuntumaan, jossa BI:n pelaaja kaadettiin ja vastustaja sai pallon maaliin.

Tämän jälkeen tunteet kuumenivat edelleen ja Tapani Hämäläinen sai kahden keltaisen myötä punaisen kortin. Tilanteesta josta tämä tuli olisi varmasti voinut olla montaa mieltä, kun vastustaja lähtee lyömään selkään. Kaikkea rajatuomarikaan ei nähtävästi voi nähdä, vaan tuomitaan jälkitilanteen mukaan.

Tilanteen vaikeaksi tekee lisäksi se että tuomari ei puhunut suomea.

©2019 Black Islanders - Mustasaari - suntuubi.com